L’ARA et regala 360 euros

El diari ARA ha decidit enviar un xec regal per valor de 360 euros a les 61 escoles que foren víctima de la violència policial el dia 1 d’octubre. La loteria solidària suma 22.000 euros, la major part dels quals, segons informa el diari teenager, “corresponen als salaris que els treballadors de l’ARA van deixar de cobrar durant l’aturada de país del 3 d’octubre i la vaga general del 8 de novembre”. El que no et recordarà mai l’ARA és que aquest nobilíssim gest pretén honorar un referèndum que no es va publicitar al diari perquè al seu amo, Fernandito Rodés i Vilà, no li sortí de la pebrotera. El que no et diu ni et dirà mai l’ARA és que amb aquests 360 euros de merda amb què les escoles podran comprar un parell de capses de Plastidecor es pretén esborrar el paper galdós que ha tingut fins ara el full parroquial sociovergent amb el procés, car mentre enaltia les masses al crit de ni un pas enrere es cagava a les calces a l’hora de promoure el referèndum, com així van fer altres publicacions, i tot perquè Rodés tenia por que els seus amics de Madrit li tanquessin el diari o li boicotegessin les guinguetes. Tota aquesta doble moral ara vol ser esborrada amb un parell de fosforescents, una mostra de Post-it i una pissarra nova perquè el professor de música torturi la quitxalla amb insofribles exercicis sobre intervals i armadures. I no només fa això, el diari ARA, sinó que a més a més escuda la seva generositat en els calers dels seus treballadors, que prou feina tenien pels volts de l’1-O en dormir tranquils denit veient el paperot que fotien els seus capitosts. Hi ha penya que, a banda de no donar mai la cara, està perillosament acostumada a que els altres li paguin les vergonyetes. Aquí té, benvolguda directora, 360 euricus pel que consideri i moltes gràcies pel seu servei la pàtria. Quina genteta, quina pamema de cosa solidària, quina manera de fer-se perdonar la covardia, i quina creu la nostra, haver de viure entre colonitzadors xarons i agitadors d’una moral que sempre té el límit de la pròpia cartera.

4

  1. Me hace gracia la superioridad perdonavidas del firmante. Se cree miembro de la intelectualidad de la Barcelona cosmopolita que sólo vive en la corteza cerebral de éste y cuatro más. La charnegada “xarona” que ha dejado de reír gracias y se ocupa de otras cosas os ha desnudado. Barcelona, que quiso ser Wiener Moderne y ya no llega ni siquiera a la Viena provinciana posterior a la escabechina de la primera mitad del siglo pasado. Y ni siquiera habéis necesitado una guerra. Barcelona, de nuevo provinciana. A este paso, no os quedáis ni como Montreal. Seguid así, con peleíllas de copete y solitarios de niñatos que se creen intelligentsia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*