El soci del Barça i Neymar

Assistim aquesta setmana a la pantomima dels socis del Barça que diuen maldar perquè Neymar no marxi a París, una commoció que com tota plorera de fireta amaga el desig íntim que Nasser Al-Khelaifi afluixi la mosca i pagui tot l’or del món pel brasiler, perquè al soci del Barça sempre li ha interessat molt més disposar d’una gran suma de cash per tal de fitxar tres jugadors notables (o en algun cas recent, d’altíssima mediocritat) que no pas mantenir-ne un d’extraordinari com és el cas. Aquest és el sempitern nuñisme dels meus consocis, aquest és el desfici per mantenir les arques de la casa sanes i estàlvies, una fal·lera pel superàvit que no ha impedit que els socis del Barça s’hagin deixat robar els calers (de nou) amb la revenda que el club ha fet dels seients lliures, un escàndol que (de nou) no ha provocat ni una sola explicació del president Bartomeu i ni una sola assumpció de responsabilitat per part de la junta directiva.

Entenc que els mandataris del Barça adoptin la tàctica Rajoy, perquè coneixen molt bé la massa social, una gentada curulla de quinquis i tribuneros que –secretament o sense complexos– ja es freguen les mans i es foten palles imaginant la quantitat que el capatàs del PSG estarà disposat a pagar per Ney, perquè el culer és així, quan olora una mica de pasta se li posa aquella carona dels padrins que veuen com el cambrer els du el morter d’allioli en un restaurant de carretera: i vinga a empastifar les patates, i vinga a sucar-hi la costella de xai. El soci diu patir, però en el fons està encantat amb la marxa de Ney, i encara estaria més feliç  si l’emir de torn pagués una xifra rècord per endur-se Messi, perquè així, diria el soci, perdríem el millor jugador del món però podríem fitxar-ne quatre o cinc de joves. És aquesta moral de carnisseria, és aquest roc a la faixa carrincló i conservador, és aquesta gasiveria disfressada de seny.

Al Barça hi passen coses autènticament siderals, com el fet curiós de tenir-hi un secretari tècnic que es caracteritza per no fitxar jugadors i una junta directiva que juga a fer revenda impunement amb la propietat dels socis. Però aquí no passarà res, perquè –ja ho veureu– la notícia serà ben aviat que tornem a tenir quatre calerons per a gastar-los en un bon fricandó i fet el rotet consegüent, mentre acusem el pobre Neymar de ser un venut i un pessetero…

18

  • Muy señor mío (Ibericus): Hace mucho tiempo que leo con mucha congoja sus comentarios en este blog, casi siempre agresivos i de tono faltón. Le escribo para pedirle que refrene su ímpetu fascistoide y sea más respectuoso para con sus congeneres. Sobretot para los catalanes de bien que desean un estado propio republicano. ¿Que mal le han hecho a usted para que les trate desta forma? Solamente piden respeto y comprensión. Usted como yo seguramente se vino a trabajar a Cataluña con una mano detras y otra delante, sin ná de ná, a lo sumo con una maleta de cartón atada con una cuerda, y ahora todo lo que tiene se lo debe a esta tierra bendita que le abrio las puertas al progreso y al bienestar. Sea más perzona, se lo ruego. Que naide se piense que todos somos como usted. Que verguenza ! Viva Cataluña libre !

   • Yo soy catalán y he nacido aquí. No he venido de otro sitio, como traidores como tu. Si tu has venido aquí, supongo que te habrás ganado la vida con tu esfuerzo, y no le tienes que dar las gracias a ningún fascista catalán, que no han hecho nada ni por ti, ni por nadie…¡Ignorante!

    • ¿Traidor a quien? ¿Al señorito, amo de la tierra, que nos mataba de hambre y nos trataba com a perros? ¿A la España de “Los santos inocentes”? A quien crees que soy traidor? Y me tuteas como quien desprecia. ¿Tú catalán? Vaya, hombre, que me troncho.

 1. El tal Ney cobra 15 nets/any. En Cris 23 nets/any. Amb el nou contracte diuen que Messi en cobrarà entre 30 i 45 nets/any. Per això, aquest parell diuen que volen pirar. En Cris és massa gran i ningú pagarà per ell, però per en Ney…..

 2. Aquesta generalitzacio que fas dels socis del Barca tb inclou a laportas, elefants blaus i demes pijerio bl@ugrana?. Si Neymar vol cardar el camp no es pot fer res, es.el seu dret aquesta comedia que ens venen de que un jugador ha d estar em un club de per vida com si fos un matrimoni catolic ja no es porta. No ha estat de la cantera i al fcb sempre estara a l onbra de Messi.
  Segons tu el soci es dolent i gassiver perque vol que el FCB faci caixa pero s la vegada es una candida damisela que es deixa enganyar pels perfids revenedors de la directiva. Vaja el soci que posa a la venda el seient i el qie nomes els te per aixo son animes blanques que ho fan per amor a l arte. Els diners no els importen…
  Nomes falta que diguis que amb en Laporta no nomes es quedara en Neymar sino que vindra l Mbappe, i que els diners del seient lliure palcos vips inclosos aniran tots pel sofert i genetos soci. On s ha vist que el club vulgui obtenir ingressos extra per mantenir aquest tinglado tan baratet que tenim montat….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*