Els Reis existeixen

Són els pares, la mentida. Mira si són de veritat els Reis d’Orient, fill meu, que avui ens comunets ens parapetaran Barcelona com una fortalesa perquè no hi entri cap foll amb la intenció d’encastar un autobús contra la pobra massa indefensa que espera els monarques . Guaiteu si els Reis són de carn, infants de la tribu, que la nostra híper-alcaldessa afluixarà sis-cents cinquanta-mil euricus de l’ala en la cavalcada, amb tal d’assegurar-se que tot déu  compri molta cosa i que ses majestats us llencin tones de caramels sense que cap terrorista s’immoli cridant coses en incomprensible llengua, entre les mans alçades dels papis i les mamis. Això de l’Estat Islàmic –que també són els Reis, però amb bombes enlloc de regals i un cert esperit frilans– és el signe dels nostres dies, ja veus: tot el que es faci al carrer, a la llum de la lluna, ha de ser vist com un perill que provoqui un cert gastu. Als pobres Reis els deu flipar això d’arribar a una ciutat emmurallada per la bòfia i, de fet, quan aterrin a Vic encara al·lucinaran més amb la mandanga aquesta dels fanalets que ha entretingut papis i mamis durant la setmana. El carbó, enguany, se l’hauran guardat per Osona i tindrà un espai privilegiat a les cases dels pocafeines. Els nens han de descobrir lentament que els seus pares, contra tot allò que els han dit, són molt més absurd que els Reis, són una influència de la qual cal deslligar-se precisament per tal de mantenir intacta la il·lusió de viure amb normalitat. Avui marxen els progenitors. És un dia meravellós.

4

 1. Com es coneix que no té fills, senyor Bernat. I ai, si en tinguera ! Ja m’ho sabria dir. És una festa màgica, la innocent de la qual hauríem de salvaguardar per molts anys. Jo tinc un marrec que n’està ben il•lusionat. Fa dos anys, un dia em va cridar a part: “hem de parlar, papa”. Ens vam asseure i de seguida em va engaltar si els reis eren els pares. Vaig quedar astorat, si em punxen no trec sang. Era la primera vegada i ho vaig trampejar com vaig poder. A partir d’aleshores, l’any passat i sobretot enguany, els “hem de parlar papa” s’han succeït i multiplicat exponencialment. “Papa, que els companys em diuen que són els pares…”. Gràcies al meu poder de convicció ell surt de la reunió convençut que els enganyats són els seus amics, que els reis no són els pares. Però sóc conscient que aviat li hauré de dir la veritat. I els cigarrets, monedes i paraigües de xocolata que tant li agraden seran substituïts pels preservatius. I serà llei de vida, no cal tirar-s’hi pedres al fetge. Jo ho he allargat tant com he pogut. Finalment, potser demà mateix, la innocència del meu marrec de quinze anys s’esfondrarà i mai més no serà igual. Llei de vida, però una mica trist, no?

 2. Sir Herbert passa breument uns dies al país que durant segles fou conegut com Catalunya i que avui és una trista i mesella regió de Castella i queda horroritzat pels debats sobre fanalets, comuns, i la manca de respecte enves els magoi de l’Orient.

  Als perses els devem molt: la nostra visió del cel i la terra, la retribució i la vida eterna són herències d’ells via judaïsme i de l’orfisme-pitagorisme hel.lènic. Orfeu i Museu ja al segle VIII aC consoliden la idea de l’immortalitat de l’ànima, i després Alexandre deixeble d’Aristòtil deixeble de Plató deixeble del gran Sòcrates exporta la idea a Palestina.

  El nostre Salvador quan té el detall de venir-nos a visitar fa gala d’aquesta visió com a profeta del Regne de Déu, Mestre de la Llei i Messies.

  Els Magoi de l’Orient, personalitats de gran saviesa i intel.ligència, varen creuar el desert i el Jordà des de Pèrsia via ruta dels Nabateus amb aturada a Petra per rendir honors al Diví Mestre.

  L’efecte còsmic de la conjunció Júpiter Saturn degué ésser frapant i veritablement esglaiadora.

  “Durante esta alineación particular, explica Mathews, el Sol, la Luna, Júpiter y Saturno estaban en la constelación de Aries. Ese año, el Sol fue a través de la constelación alrededor de 20 de marzo. Fue el Equinoccio vernal, que marca el comienzo de la primavera en el hemisferio norte, cuando el día y la noche tienen la misma duración.
  De acuerdo con las antiguas tradiciones del pueblo judío, cada elemento del cielo tiene un simbolismo. Para los magos, la presencia de Júpiter y la Luna significó el nacimiento de un rey con un destino especial, el Mesías. Saturno sobre Aries durante el Equinoccio era el símbolo de la vida.
  La alineación se produjo en Aries, símbolo de la tierra de Israel, por eso ellos fueron a su capital, Jerusalén. “Los magos habían visto la luz en el Este y reconocido que simbolizaba un nacimiento real en Judea”, señaló Matthews, que está trabajando en un libro el cual desmenuzará todos estos años de estudio sobre el tema.
  Según el astrónomo que hizo varias simulaciones, esta alineación es un evento extremadamente raro y sólo se podrá ver otra vez en miles de años. Incluso si lo hubiera, el equinoccio vernal no sería en Aries. Según sus cálculos, que ascienden a 500.000 años en el futuro, el investigador confirma que ninguna alineación como la Estrella de Belén se pudo encontrar, lo que hace que sea un evento único.”

  Let freedom ring.

 3. El xaronisme carlí vigatà és ben lamentable:
  http://elmon.cat/noticia/182806/deixen-carbo-a-la-seu-de-lanc-de-barcelona-mai-els-hi-portarem-el-que-demanen-la-independencia

  Això és tan ridícul que el needle chart de l’indicador de la vergonya aliena està rebentant el condensador de fluzo. Avui els uniojistes fan bé de castigar tota cuca de llum que ha permès aquesta bestiesa.

  Els fanalets, la Carme Forcadell, en Pere Cardús, la Rahola, els presentadors de ràdio, en Joan B. Culla, la monster Gabancho (unió letal de lletjor espiritual amb horror i lletjor intel.lectual i física), en Mark Serra i en Tomás Molina són criatures i fenòmens indignes que cal eradicar ben aviat per purificar la raça.

  Such a bunch of evil creatures!

  Amb deixalles tan podrides normal que costi tant la independècia de Catalunya.

  Una societat que no sap destriar el talent i la virtud del fangar de Grimpen versió 3/24
  No mereix la llibertat.

  Sense virtud i talent com estendards de la lluita per la llibertat no es va enlloc. Els medis han de ser per definició hokogenis amb les finalitats. Si no vols pols no vafis a l’era.

  Let freedom ring.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*